Algemeen

Een medisch pedicure is geen schoonheidsspecialist maar een zorgverlener. U komt bij mij niet om uw nagels te laten lakken maar om een probleem met uw voeten te laten behandelen en verergering te voorkomen.

Een medisch pedicure verzorgt de voeten van mensen met allerlei voetproblemen. In de behandeling verzorg ik de nagels, verwijder overtollig eelt, eventuele likdoorns, etc.

De medisch pedicure is breder opgeleid en behandelt bovendien zogenoemde “risicovoeten”. Patiënten met reuma, diabetes, spasticiteit en verouderde voeten hebben extra zorg of andere aandacht nodig. Als medisch pedicure heb ik, naast voetverzorging, kennis van en ervaring met:
– anti-druk technieken
– nagelbeugels
– nagelreparaties
– nagelprotheses
– schoenadvies
– algemeen behandeladvies

Om een behandeling correct uit te kunnen voeren is tijd een belangrijke factor. Ik neem dan ook graag de tijd die u verdiend. Daarom zijn alle behandelingen alleen op afspraak. Kijk onder het kopje contact hoe u mij het beste kunt bereiken.

Bent u niet in staat om naar mij toe te komen dan is een behandeling aan huis ook mogelijk. De kosten hiervan zijn € 2,50 extra en exclusief parkeerkosten.

Mocht u verhinderd zijn, dan dient u de afspraak minimaal 24 uur van te voren mondeling (niet per sms) af te zeggen. Indien dit niet gebeurt ben ik helaas genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

Wanneer u mij niet direct zelf aan de telefoon krijgt, dan graag duidelijk uw achternaam en telefoonnummer inspreken op de voicemail.